В Каховському районі на тимчасово окупованій лівобережній частині Херсонщини російські загарбники вбили 13-річну дитину.

За словами київського блогера Юрія Махотіна, який сам родом з Нової Каховки, вбитому було 13 років.

“Мати від шоку пару разів у зашморг лізла. Її знімали. Потім у бік лісу пішла і все. Так же і батько, кудись пішов і ніхто не знає, де вони і що з ними”, – стверджує Юрій Махотін.

Інформацію про вбивство дитини підтвердив на своїй пресконференції 21 грудня Олександр Прокудін, начальник Херсонської обласної військової адміністрації.

“Я отримав з громади лівого берега повідомлення, що російські окупанти вбили учня восьмого класу в одному з населених пунктів. Це сталось 20 грудня. Вони це зробили просто на очах у родини. Мати там трохи не з’їхала з розуму, її врятували з петлі. Страшна ситуація”, – сказав Прокудін.

За його словами, директор школи написав заяву до поліції, також звернуться до повноважного з прав людини та всіх органів, щоб цей факт зафіксувати. Олександр Прокудін уточнив, що це сталося в Каховському районі.

Тим часом прокуратура розпочала досудове розслідування у кримінальному провадженні за цим фактом. 

“За даними слідства, на тимчасово окупованій території Каховського району Херсонщини військові армії рф вбили неповнолітнього хлопця”, – повідомили в офісі Генерального прокурора України.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я