“Просидел в Скадовске год, отсиживался в самых дальних тылах Херсонской области, прятался за маминой юбкой, а теперь показывает какой он герой, нахрен”.

Це – типовий коментар на адресу Павла Філіпчука, призначеного ще 1 квітня 2022 року російськими окупантами гауляйтера Каховки, від одного з місцевих мешканців. Поки представники окупаційної адміністрації міста пишуть нікому не потрібні повідомлення про свою “бурхливу” діяльність у російських соцмережах, поки самі ж їх коментують і ставлять їм “сердечка”, в інших каховських пабліках мешканці окупованої Каховки пишуть про реальний стан справ і без цензури висловлюють своє незадоволення Філіпчуком і його зграї.

На перший погляд може здатися, що поливають брудом Філю (під таким прізвиськом він більш відомий у Каховці) виключно анонімні українські патріоти. Але ніт. Судячи зі значної частини коментарів, пишуть їх реальні люди, які не бояться оприлюднювати свої дані і частина з яких навіть встигли попрацювати в окупаційній адміністрації міста під керівництвом російського гауляйтера Філіпчука Павла Ігоровича.

Подивіться, приміром, який шквал критики обрушився на Філіпчука після його пихатого повідомлення про отримання медальки “Учаснику “СВО” за підписом в. о. міністра оборони РФ Сєргєя Шойгу.

У відповідь Філіпчуку пригадали, що він цілий рік відсиджувався за маминою юбкою, у глибокому тилу у Скадовську, і боявся навіть віддати розпорядження про підняття російського прапора біля каховського будинку культури.

За что это уродца наградили? А, правильно, – за безделье, за воровство, за то, что игнорирует свою работу, за не исполнение своих обещаний, за это?” – написала одна з користувачок каховського чату. Судячи по лайках під цим і багатьма іншими подібними коментарями, багато інших користувачів підтримують таку думку.

“Паша такой участник “СВО” как с меня балерина (балерина весом в 110 кг не очень). Он как последний трус отсиживается в самых дальних тылах области, прячется за маминой юбкой, боится даже отдать распоряжение водрузить флаг возле ДК и вдруг получает боевую награду… С него толку как с козла молока! Какая награда?! Ему срок мотать скоро, а ему награду… Я понимаю, что всё схвачено, но должна же быть мера… Помни, Паша, жадность фраера сгубила… Скоро тебя и мамка не вытащит из жопы, как всегда она это делала. Хоть бы ей самой теперь выкрутиться. И ещё, купленные медальки вас не спасут от правосудия человеческого и божьего!” – написав інший учасник каховського чату.

Наступну порцію критики від вдячних каховчан Павло Філіпчук отримав після свого відосика під вкраденою у українських платників податків “новогоднєй йолкой”, адже російська окупаційна влада так і не спромоглася привезти на заміну українській різдвяній ялинці якусь іншу.

“Наш герой” Не побоялся и стоит в области опасной, не зря ему вручили героя, теперь можно Филипчука и отправить Киев брать, он нас точно не подведёт”, – з добрячою порцією отрути прокоментували “героїчний” репортаж Філіпчука під “йолкою” мешканці Каховки. Пригадали йому й встановлення в місті “бандерівської” ялинки:

Пригадали Філіпчуку і його любов до стриптизу

Як відомо, Павло Філіпчук і його батьки – Олена Філіпчук і Ігор Філіпчук, були депутатами Каховської міської ради в 2010-2015 роках. Сам Павло Філіпчук був тричі депутатом Каховської міської ради і один раз депутатом Херсонської обласної ради, де примудрявся отримувати собі величезні зарплати і щомісячні премії за рахунок українських платників податків. Зараз уся ця трійця аферистів і зрадників знову при “владі” в Каховці – Лєна і Ігорьок знову є “депутатами”, або точніше кажучи, “мундєпамі” так званого муніципального округу в Каховці.

Ось як це коментують користувачі каховського чату:

Також є численні коментарі щодо брехні Павла Філіпчука. За словами користувачів чату, гауляйтер Каховки постійно бреше у своїх відосиках і не знає, яка реально ситуація в місті. Приміром, Філіпчуку досталося за його запевняння про нібито відсутність черг в окупаційних “соціальних” органах:

Також на сміх користувачі чату підняли нову ідею Павла Філіпчука – публікацію листів подяк на його адресу від нібито мешканців Каховки.

Реакція не забарилася. “Филькина грамота!!!” – констатували користувачі чату.

Дістається й іншим повідомленням від Павла філіпчука:

Така кількість нищівних коментарів на адресу окупаційної адміністрації Каховки і Павла Філіпчука свідчить про те, що далеко не всі мешканці Каховки підтримують призначеного російськими загарбниками гауляйтера і його зграю.

Водночас каховський чат – далеко не єдине місце, де люди можуть висловити все, що вони думають про цих персонажів. Нещодавно Ірина Махньова, колишня очільниця окупаційного відділу освіти міста звинуватила окупаційну владу Каховки у хамстві, тотальній брехні і відсутності найменшого натяку про турботу про людей. За її словами, Каховка потопає у смітті і бур’янах, проблеми з водопостачанням, які виникли з вини росіян, тут так і не вирішили, “пенсійний фонд” росіяни закрили, а людей кинули напризволяще.

В усій цій історії не перестає дивувати лише одне – чому палким любителям Росії не подобається той режим, за який вони самі так вперто вболівали? Адже і Павло Філіпчук, і його маманя Лєна, і папаня Ігорьоша призначені російською владою керувати тимчасово захопленим містом, отримали від неї цілковитий карт-бланш і роблять все так, як прийнято в “русском мірє”. А іншого “русского міра” поки ніхто не придумав.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я