Артобстріл здійснювався з боку тимчасово окупованого Криму.

Російські війська вранці 24 лютого обстріляли військову частину на території Нової Каховки. Артилерійський обстріл відбувся з боку тимчасово окупованого Росією Криму. Про це повідомили на офіційному сайті Новокаховської територіальної громади з посиланням на управління з надзвичайних ситуацій і цивільного захисту населення міськради.

“Виникла пожежа. Зруйновано інфраструктуру дивізіону. На локалізацію пожежі вирушили сили ДСНС. Екстрено зібрався штаб з ліквідації надзвичайних ситуацій. Засідання провів міський голова Володимир Коваленко. На території військової частини побував перший заступник міського голови Олег Тарабака”, – йдеться в повідомленні.

Під час обстрілу військової частини, за попередніми даними, загинула жінка.

Керівництво Новокаховської міськради нагадує, що керівництво Херсонської облдержадміністрації доручило відкрити всі двері до захисних споруд.

“Мешканцям підготувати валізи з необхідними речами. У валізі мають бути копії важливих документів в поліетиленовій упаковці, кредитні картки та готівка, засоби зв’язку та живлення до них, дублікати ключів до будинку і машини, змінний одяг за сезоном, їжа, ліки та інші необхідні речі. В разі, якщо будуть увімкнені сирени або інші звукові сигнали оповіщення – спуститися в укриття. По місту розташовано 59 сховищ. 12 сховищ є на підприємствах. Головам ОСББ необхідно відкрити всі підвальні приміщення”, – повідомила міськрада.

Нагадаємо, що вранці 24 лютого о п’ятій годині за київським часом президент Росії Владімір Путін оголосив про початок війни з Україною.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я