Як розуміти вимоги міжнародних донорів до моніторингу та оцінки реалізованих проектів? Як складати плани моніторингу та оцінки? Яку роль у цьому відіграють логічні моделі? Що дає моніторинг оточуючого середовища?

Отримати навички аналізу програмного середовища, інтеграції результатів у систему прийняття управлінських рішень і завдяки цьому мати змогу підвищити адаптаційну спроможність організації представник ГО “Медіа клуб громадського діалогу “Європростір” мав можливість на тренінгу з моніторингу та оцінці проектів, що відбувся у Києві в рамках дворічного проекту Інституту розвитку регіональної преси для регіональних центрів розслідувальної журналістики, що беруть участь у проекті за підтримки програми “МАТРА” Посольства Королівства Нідерланди.

Тренерами і спікерами тренінгу були Олег Хоменок– старший радник з питань медіа Internews Network, Ірина Негрєєва – незалежна консультантка та тренерка з управління проектами, моніторингу та оцінки та Тетяна Нарчинська – менеджерка з моніторигу та оцінки Internews Network.

Нагадаємо, що ГО “Медіа клуб громадського діалогу “Європростір” увійшла до числа 15 журналістських організацій, які стали учасниками унікального проекту ІРРП. Цей проект спрямований на підвищення життєздатності, ефективності та досягнення стабільного розвитку організацій-учасників.

світлини: ІРРП

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я