36-річна Ірина Кочукова, головна інспекторка відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Генічеського районного управління головного управління ДСНС у Херсонській області зрадила Україні і добровільно працює на російських окупантів.

За це Державне бюро розслідувань 17 квітня заочно повідомило їй підозру в колабораційній діяльності за ч. 5 ст. 111-1 КК України, повідомляє Європростір.

Ірина Кочукова. Фото з відкритих джерел

Слідчі ДБР встановили, що Кочукова Ірина Реджепівна, будучи співробітницею ДСНС України, не пізніше серпня 2022 року добровільно перейшла на бік ворога і перетворилась на заступника начальника частини Генічеського райвідділу незаконно створеної російської “службы по делам гражданской обороны, чрезвычайным ситуациям и ликвидации последствий стихийных бедствий” у Херсонській області.

Ірина Кочукова. Фото з відкритих джерел

За скоєний злочин Ірині Кочуковій світить від 5 до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Європростір раніше повідомляв, що 35-річний Антон Маменко з Херсона отримав від Національної поліції України заочну підозру в колабораційній діяльності. Він працював начальником управління адміністративно-господарського забезпечення окупаційної адміністрації Херсона

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я