Ви тут: Новини Від будівництва басейну в центрі Каховки остаточно відмовились

Від будівництва басейну в центрі Каховки остаточно відмовились

Олег Батурін

293

Розпочати будівництво оздоровчого комплексу обіцяли ще в 2014 році.

Замість спортивно-оздоровчого комплексу з басейном чергова торгово-офісна будівля з вбудованим житлом. Саме це на місці колишнього літнього кінотеатру «Спартак» вирішив побудувати підприємець Василь Мунтян.

З таким клопотанням він звернувся ще взимку. Проте лише 20 серпня міська рада затвердила протокол засідання №1 тимчасової комісії з розгляду питання про внесення вищевказаних змін до договору купівлі-продажу літнього кінотеатру. Жодних пояснень цьому на сесії міськради чиновники надати навідріз відмовились.

Ще півроку тому в невиконанні підприємцем умов договору міський голова Каховки Андрій Дяченко не бачив жодних порушень. «Виконком періодичне веде перемовини з власником майна щодо виконання умов договору з будівництва оздоровчого комплексу з басейном», – стверджував він.

У те, що басейн неодмінно з’явиться запевняли й журналісти місцевої газети «Каховська зоря». Вони були переконані: бізнесмен, який у центрі міста встиг побудувати сучасний фітнес-центр неодмінно виконає взяті на себе зобов’язання. Але цього не сталося. Власник колишнього кінотеатру не лише не спромігся вирити хоча б котлован, а й не виконав взяті на себе зобов’язання утримувати територію в належному санітарно-технічному стані.

Втім, нині власнику колишнього кінотеатру точно не до басейну, оскільки його родина виявилася втягнутою в резонансне вбивство каховчанина Володимира Чебукіна 1 січня. Тож цікаво, коли на місці «Спартака» з’явиться торгово-офісна споруда? І чи не затягнеться епопея з будівництвом ще на шість років?

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я