Російські окупанти похизувалися відновленням роботи автостанції в окупованій Каховці. Однак з неї зараз відправляється лише два автобуси рейсом Нова Каховка-Генічеськ, о 7.30 і 14.30.

Раніше з автостанції Каховка відправлялися сотні автобусів. Місто мало пряме сполучення з Києвом, Херсоном, Бериславом, Кривим Рогом, Харковом, Львовом, Кишиневом, Одесою, Миколаєвим, Сімферополем, усіма районними центрами Херсонської області і багатьма містами України.

Лише одних рейсів до Херсона з Каховки відправлялося десятки. Зараз же окупанти вважають великою перемогою появу лише двох автобусів до окупаційного центру Херсонщини – Генічеська.

Значно виросли при окупантах й ціни на проїзд. Якщо раніше до Генічеська з Каховки можна було доїхати орієнтовно за 150 гривень, то тепер вони вимагають за проїзд від 600 до 800 рублів. Це приблизно вдвічі більше, ніж було до повномасштабного вторгнення РФ в Україну.

За словами окупантів, зараз на автостанції Каховки працюватимуть 4 людини: касирки, диспетчери і охорона.

“Ми раді, що ми відкрилися, ми раді, що ми працюємо, все поки класно. Тільки чекаємо розширення маршрутної мережі”, – сказала касирка захопленої окупантами автостанції Наталія Павлова.

Російські загарбники планують запустити нові автобусні рейси з окупованої Каховки – до Скадовська, Сімферополя, Ялти. Однак навіть після такого “розширення” їм навіть і близько не вдасться дотягнутися до тієї кількості рейсів, які тут були в мирний час.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я