Ви тут: Новини Два колишніх вчителя з Чорнянки на Херсонщині працюють на окупантів у Новій...

Два колишніх вчителя з Чорнянки на Херсонщині працюють на окупантів у Новій Маячці

Валентин Альба

137

Два колишніх вчителя з села Чорнянка Таврійської міської громади Каховського району на Херсонщині перейшли на бік ворога і працюють у захопленій ними школі в селищі Нова Маячка Ювілейної громади Херсонського району.

Ідентифікувати їх вдалося завдяки поширеному окупантами відео з Нової Маячки, де колаборанти весело танцюють і співають під російську “Калінку-Малінку”, святкуючи так званий “дєнь учітєля”.

Це – Овчарова Світлана Вікторівна, 19 лютого 1959 р. н., пенсіонерка, вчителька математики і Кабанчук Сергій Сергійович, 10 лютого 1994 р. н., колишній вчитель інформатики і фізичної культури. Обидва вони мешкають у селі Чорнянка Таврійської громади і там же працювали вчителями.

Світлана Овчарова і Сергій Кабанчук на святкуванні “дня россійского учітєля” в селищі Нова Маячка, осінь 2023 року, фото з окупаційних пабліків.

Перехід Овчарової і Кабанчука на бік ворога обурив їхніх односельців.

“Зараз вони навчають дітей за так званими російськими навчальними програмами і виховують в них ненависть до своєї Батьківщини. І співають та танцюють під “Калінку-Малінку”. Тьфу!” – сказала про колаборантів мешканка села Чорнянка.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я