Начальник Херсонської МВА Роман Мрочко повідомив, що розірвано контракт та звільнено з посади генерального директора комунального некомерційного підприємства «Херсонська міська клінічна лікарня імені О.С. Лучанського» Херсонської міської ради Володимира Ларіонова.

Відповідне розпорядження вже підписане.

Нагадаємо, що екскерівник херсонської лікарні підозрюється у посібництву ворогу! Херсонською обласною прокуратурою йому оголошено про підозру за ч. 1 ст. 111-2 КК України.

За даними слідства, підозрюваний з 2019 року обіймав посаду генерального директора однієї з лікарень Херсона. У червні 2022 року, він пішов на співпрацю з ворогом та став так званим «виконувачем обовʼязків головного лікаря» того ж закладу, реорганізованого за російським законодавством.

Він агітував людей влаштовуватися на роботу до незаконно створеної лікарні, забезпечував видачу зарплати в російських рублях. Також він організував вивезення майна медзакладу на тимчасово окуповану територію – лівобережжя Херсонщини.

Після деокупації Херсона, підозрюваний продовжує співпрацю із ворогом у Генічеську, де виконує обов’язки головного лікаря незаконно створеної «Генічеської ЦРБ».

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я