Ви тут: Новини Декілька вчителів зі шкіл Каховки перейшли на бік окупанта

Декілька вчителів зі шкіл Каховки перейшли на бік окупанта

Олег Батурін

163

Ще декілька вчителів з закладів освіти Каховки Херсонської області перейшли на бік окупанта і почали працювати за “російськими навчальними програмами”.

Серед них: вчитель географії Каховської ЗОШ №3 Сорговицький Руслан Геннадійович.

Колаборант Руслан Сорговицький. Фото: соцмережі

Зрадниця – вчителька початкових класів Каховської ЗОШ №3 Канцедалова Інна Дмитрівна. Саме вона агітувала своїх колег-вчителів стати зрадниками і обслуговувати російських загарбників.

Колаборантка Інна Концедалова. Фото: соцмережі

Вчителька англійської мови Каховської ЗОШ №3 Алєєва Наталія Володимирівна за окупантів “доросла” до “посади” “заступника директора” псевдошколи. Вона має купу непогашених кредитів і, за словами колег, погодилась депортувати свою дитину в Крим – нібито на організований окупантами відпочинок.

Колаборантка Наталія Алєєва.

Також співпрацюють з загарбниками вчительки початкових класів Каховської ЗОШ №3 Зіневич Ірина Олександрівна та Євгущенко Наталія Леонідівна.

Ще навесні стало відомо про зраду вчительки фізики третьої школи Оксани Давиденко. Саме вона була в числі перших, хто почав тероризувати освітян і примушувати їх до співпраці з ворогом.

Колаборантка Оксана Давиденко.

Знайшлись зрадниці і в інших школах Каховки. Вчителька математики ЗОШ №1 Людмила Теслюк пішла працювати в захоплену окупантами ЗОШ №5.

Колаборантка Людмила Теслюк.

Вчителька математики Каховської ЗОШ №6 Шевченко Ірина Олексіївна перейшла “працювати” до ЗОШ №5, оскільки її заклад окупанти запускати не збиралися.

Колаборантка Ірина Шевченко.

За словами колег зараз Ірина Шевченко зникла з Каховки – ймовірно, вона виїхала до родичів в тимчасово окупований Крим.

Ще зрадницею є вчителька англійської мови Каховської ЗОШ №6 Самсонова Ольга Миколаївна.

За словами мешканців окупованої Каховки, також працювати в захоплені росіянами каховські школи пішли колишній вчитель історії Каховської ЗОШ №4 Денис Костиря і його дружина, колишня вчителька фізичного виховання, яка до повномасштабного вторгнення РФ працювала в банку, Тетяна Костиря.

Колаборант Денис Костиря.
Колаборантка Тетяна Костиря.

Зараз всі навчальні заклади у окупантів не працюють – вони оголосили тривалі “канікули”, пов’язані з розпочатою ними депортацією цивільного населення з Херсонської області до РФ.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я