Ви тут: Новини У газотранспортну систему в Херсонській області почали закачувати газ із Криму

У газотранспортну систему в Херсонській області почали закачувати газ із Криму

Микола Мітенко

76

Про це заявив заступник голови Херсонської обласної ради Юрій Соболевський.

“Наголошую, до цього моменту Україна не припиняла постачання газу, бо це наша територія, на якій мешкають наші громадяни, яким потрібно обігрівати свої житла та готувати їжу.

Окупаційна влада, звісно, відразу ж почала розгойдувати версію, що стався теракт, організований українськими спецслужбами. При цьому є дуже важлива обставина, яка може прояснити те, що відбувається. 24 числа в газотранспортну систему в Херсонській області почав закачуватися газ із Криму. Це підтверджується кількома джерелами, і навіть тим, що тиск у системі різко зріс.

Виходить дуже зручно для орків — злочинний Київський режим варварськи, з вибухами та фаєршоу напередодні опалювального сезону, припиняє постачати регіон газом, а добрі російські захисники зараз все полагодять і всіх врятують. Як завжди, маніпуляція буде дешевою та нелогічною, але це і є рівень російської пропаганди. Там акцент не на якість і правдоподібність, а на істеричність, бруд і масштабність.

Нагадаємо, у ніч із 28 на 29 вересня на магістральному газопроводі, що постачав блакитне паливо у тому числі на окуповану територію, відбулася “розгерметизація”, внаслідок чого газопостачання було в аварійному порядку зупинено.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я