Полковник Бараніченко Олександр Іванович, який багато років очолював управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Новокаховської міської ради перейшов на бік окупантів.

“Влітку він взяв відпустку. Сказав, що хоче поїхати до Черкаської області провідати хвору матір. Наскільки я знаю, він тоді дійсно виїхав, а куди подівся потім – невідомо. Десь з місяць-півтора тому він передав нам заяву про звільнення, яку я задовольнив. Але відтоді він не виходив на зв’язок. Скільки ми не намагались з ним зв’язатися – він не відповідав. Чесно кажучи, я думав, що він залишився у Черкасах”, – прокоментував міський голова Нової Каховки Володимир Коваленко.

Олександр Бараніченко (на світлині він ліворуч) одружений на доньці Часовського, який багато років очолював у Новій Каховці військовий комісаріат. І ось тепер він спокійно приходить разом із гауляйтером Каховського району Володимиром Падловичем (саме так його всі десятиліття називали ті, хто його знав) Леонтьєвим на “виборчу дільницю” голосувати в так званому “референдумі”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я