Загарбникам ввижаються черги із бажаючих проголосувати на псевдореферендумі.

За підсумками “першого дня голосування” пропагандисти відзняли сюжети.

Щоправда, похвалитись масовкою вони не змогли.

Наприклад, одну із дільниць окупанти облаштували у холі Херсонської морської академії. У кадрі там можна нарахувати з десяток людей, з яких троє – члени “виборчкому”, два депутати Державної думи Росії, які представляються спостерігачами, і кілька охоронців.

Один із російських депутатів Олександр Сидякін взагалі заявив, що “об’їхав багато дільниць і усюди черги, люди йдуть голосувати із піднесеним настроєм”.

Ось тільки фото з тих самих дільниць говорить про зовсім іншу ситуацію. У школи, де загарбники розмістили дільниці, ніхто не прийшов. Бо херсонці знають, що наша область була, є і буде Україною!

А ще Сидякін заявив, що “волевиявлення народу має бути добробільним, без примусу”. За його логікою, люди з автоматами вдираються до будинків херсонців просто побажати гарного дня.

До речі, Сальдо, якого нещодавно воскресили, і “голова міської адміністрації” Кобець голосували у холі обласного драмтеатру. І це дуже символічно. Не через те, що поряд пам’ятник Потьомкіну. А тому що весь цей псевдореферендум — суцільний фарс, погана постановка.

Показали у сюжеті і дільницю нібито в Скадовську. Там ніби місцева жителька гарною українською мовою розповідала, що все життя її гнобив “український режим” і що вона дуже хоче жити, як в Росії. Мабуть, вона дуже хоче жити без централізованої каналізації, унітазів і свободи…

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я