Бухгалтерки управління освіти Каховської міської ради на Херсонщині співпрацюють з російськими загарбниками і допомагають їм грабувати майно територіальної громади.

Про це Європростору повідомили в Каховській міській раді.

З окупантами співпрацює бухгалтерка управління освіти Паук Наталія Вікторівна. В березні 2019 року тодішній міський голова Каховки Андрій Дяченко вручав їй почесну грамоту.

Наталія Паук. Фото: соцмережі

“Наталія Паук – права рука колаборантки Ірини Махньової, яка називає себе “начальницею управління освіти і ще чогось” в окупаційній адміністрації міста. Чоловік Наталії Паук був учасником мітингу побєдобєсія 9 травня в окупованому місті і дуже радів приходу російських вбивць на нашу землю. Паук добровільно співпрацює з окупантами і каже, що давно чекала тут “руського миру”, – розповіли зрадниці.

Інша колаборантка – бухгалтерка управління освіти Комісарова Наталія Володимирівна, 10 квітня 1972 року народження.

Наталія Комісарова. Фото: соцмережі

“До цього вона працювала бухгалтеркою в Каховській центральній міській лікарні ім. родини Панкеєвих. Після того, що у неї сталося щось в родині почала сильно пити. А тепер вона з головою допомагає будувати “руський мир” у Каховці: бігає з Іриною Махньовою “інспектує” навчальні заклади, допомагає грабувати майно громади і тероризує колег. Вона просто кончена істота”, – сказали колеги Комісарової.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я