Віталію Булюку заочно повідомили про підозру у державній зраді.

Депутату Херсонської обласної ради від партії “Наш край”, ексначальнику Херсонської митниці, ексзаступнику Херсонської облради Віталію Булюку повідомили про підозру у державній зраді.

За інформацією пресслужби Київської міської прокуратури, підозрюваний після незаконного вторгнення рф, щоб зберегти свій статус, сконтактував із представниками росармії та спецслужб.

“Так, на виконання поставлених окупаційною владою завдань 16 квітня 2022 року депутат облради допомагав у захопленні будівлі однієї з міських рад на території області. Також він впливав на патріотично налаштованих місцевих мешканців щодо їхньої непротидії окупантам в організації роздачі так званої “гуманітарної допомоги”. Крім того, підозрюваний надав представникам рф інформацію про місцевого мешканця, який стояв на захисті інтересів громади, що стало підставою для незаконного позбавлення волі цього чоловіка”, – розповіли в прокуратурі.

В результаті керівник Київської міської прокуратури заочно повідомив депутату про підозру у державній зраді, вчиненої в умовах воєнного стану.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я