Місцеві колаборанти заявили, що нібито готуються до переходу в «рубльову зону».

Російські окупанти хочуть відрізати Херсонщину від банківської системи України і запровадити російські рублі. Про це заявив “призначений” загарбниками “головою” Херсонської області володимир сальдо.

Також зрадник анонсував роботу на Херсонщині “міжнародного” банку, який “має досвід роботи” в тимчасово окупованих регіонах Луганської і Донецької областей. Назва банку – “международный расчетный банк”.

В ближайшее время будут организованы или созданы банки, которые в обычном режиме будут осуществлять все те операции, которые нужны и бизнесу, и людям. На территории Херсонщины будет создан российский банк, у которого есть возможности и будет разрешение на работу на нашей территории, который и будет заниматься организацией кассово-денежных расчетов. Это будет Международный расчетный банк”, – заявив володимир сальдо.

Президент України Володимир Зеленський у своєму вечірньому зверненні заявив, що будь-які спроби перевести українські тимчасово окуповані території на рублі означатимуть, що росія сама від цього постраждає.

“У тимчасово окупованих районах Херсонщини колаборанти розповідають, що нібито готуються до переходу в «рубльову зону». Будь-які спроби перевести нашу територію в адміністративну, валютну чи будь-яку іншу систему Росії означатимуть тільки одне: сама Росія від цього й постраждає. Наші відповіді, санкції та інше реагування вільного світу на агресивні дії Росії не забаряться“, – повідомив президент.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я