Поширювані ним “прікази” свідчать про погане знання російської мови.

Гауляйтер Каховки, місцевий колаборант і фігурант кримінальної справи про державну зраду павло філіпчук погрожує підприємцям і керівникам підприємств та установ міста арештами.

Про це йдеться в його “приказі”, яке невідомо хто від його імені надіслав до місцевих комунальних підприємств.

“Призначений” російськими окупантами гауляйтер Каховки вимагає від підприємців і керівників погасити всю заборгованість за комунальними платежами до 25 квітня 2022 року. Кожному, хто порушить його “пріказ” він погрожує арештувати і відправити на якісь “громадські роботи”.

Поширений ним “пріказ” свідчить також про погані знання гауляйтером мови окупантів. Приміром, комунальне підприємство теплових мереж “Каховтеплокомуненерго” він назвав “Каховтеплокуммунэнерго”. Принаймні, про створення нового підприємства з такою дивною назвою в місті ніхто не чув.

Одразу після “призначення” павла філіпчука гауляйтером Каховки 1 квітня 2022 року в місті почались масові репресії, розстріли мирних громадян, все більше людей незаконно викрадають, тероризують, катують.

Як повідомили в російських пропагандистських телеграм-каналах 19 квітня, нова “адміністрація” Каховки “почала вибудовувати систему управління містом, також йде формування бюджету”. Ця інформація подана з посиланням на гауляйтера міста, який себе називає “главой временной военно-гражданской администрации Каховки Херсонской области” павла філіпчука.

Нагадаємо, що Каховка була тимчасово окупована з першого дня війни, 24 лютого 2022 року. До 1 квітня російські війська заїжджали до міста час від часу, викрадали місцевих жителів, грабували їхні будинки. А 1 квітня вони остаточно увійшли до Каховки і встановили свою “владу”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я