Свою “співпрацю” російські окупанти “пропонують” депутатам Херсонської обласної ради.

Російські окупанти в Херсонській області готують “референдум” щодо створення так званої “ХеНееР”. Про це повідомив депутат Херсонської облради від “Європейської солідарності” Сергій Хлань.

Окупанти телефонують депутатам Херсонської обласної ради з питанням, чи готові ми співпрацювати з ними. Категорично відмовився. Звертаюсь до всіх колег-депутатів! Я впевнений, що ви розумієте наслідки вашого рішення. Створення “ХНР” перетворить наш край на безнадійну діру без життя та майбутнього. Не дайте їм жодного голоса! Не дайте їм жодної можливості легітимізувати “ХНР”! Вся держава буде дивитись на вас і жодних виправдань співпраці з окупантами бути не може! Не повірю, що вам буде гірше ніж звичайним людям Маріуполя, Чернігова, Харкова, Сум, Гостомеля які вже два тижні переносять нелюдські страждання, але не здаються! Увійдіть в історію України не зрадниками, які нікому не потрібні, а дійсно громадянами, чиї імена будуть пам’ятати наступні покоління, – повідомив Сергій Хлань на своїй сторінці у Фейсбуці 12 березня.

Він також уточнив, що, на його думку, окупанти хочуть організувати “референдум” з метою оголошення так званої “ХНР”.

Нагадаємо, що Верховна Рада нещодавно посилила відповідальність за державну зраду.

Херсонська область перебуває під контролем російських окупантів з першого дня війни – 24 лютого. Контроль над Херсоном їм вдалось встановити з 1 березня.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я