В ніч з 7 на 8 березня окупанти влаштували в місті безлад.

Рано вранці 8 березня російські окупанти вдерлися в будинок каховської активістки Галини Захарченко. Про це вона повідомила на своїй сторінці у Фейсбуці і виклала фотографії з камер відеоспостереження.

Інформацію про це підтвердили близькі друзі Галини Захарченко.

Сьогодні на світанку, в своїх ФСБешних традиціях, окупанти мене шукали вдома. Близько десяти озброєних до зубів, ломаючи ворота та двері, охороняючи відходи по периметру брали у полон мене, мене одну, якій вже сім десятків років і зброя якої лише палке і щире слово на захист своєї країни! Це який страх керує такими нелюдами, що вони ривками, з трьох підходів, бігали навколо і лише через п’ятнадцять хвилин спромоглись вдертись і забрати відеорегістратор, як доказ, своїх ганебних, трусливих дій…єдине про що, шкодую-не встигла встановити розтяжки!!! Слава Україні! Смерть ворогам! Всіх не залякати! Україні бути!!!” – написала Галина Захарченко.

Пізніше вона додала такий пост:

“А слово таки має велику силу. Та нас багато і ми сила. Я ще повернуся. Слава Україні!”

Про те, що його почали розшукувати російські окупанти 8 березня на своїй сторінці у Фейсбуці написав і відомий у Новій Каховці активіст Сергій Цигіпа.

“Друзі! Не шукайте більше в мережі. Мене зі вчорашнього вечора розшукують рашистські контрики. Кого потрібно, я вас сам знайду. Все буде Україна!” – написав він.

Напередодні, 7 березня ввечері в Каховку вдерлися російські окупанти. Вони влаштували безлад з перестрілками, “перевірками” автомобілів місцевих жителів. Є інформація про двох поранених каховчан: одному, лікарю, прострелили плече, його сина поранили в ногу.

Також окупанти стукали в ворота і двері місцевих мешканців. За словами каховчан, росіяни всю ніч шукали по місту “что-нибудь пожрать”.

1 коментар

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я