5 березня російські окупанти почали вивозити своїх військових з обласного центра. Не виключено, що вони готують нові провокації проти херсонців.

В суботу, 5 березня, на центральній площі Херсона біля будівлі ХОДА кілька тисяч херсонців зібралися на стихійний мітинг проти російських окупантів. Попри небезпеку вони згуртуватись і дати беззбройну відсіч загарбникам.

“Люди, не бійтеся! Збирайтеся разом! Виходьте на вулиці і площі тимчасово окупованих міст! Вимагайте від окупантів забиратися з України!” – написав радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко, повідомивши про мітинг у Херсоні.

Він також пропонує українцям показувати окупантам на смартфонах колони спаленої техніки і трупи російських військових.

На стримах очевидців чутно, як люди, як зібралися біля будівлі ХОДА, кричать: “Херсон – це Україна!”, “Путін – хуйло!”, “Фашисти!”, “Нахуй домой!”

У відповідь окупанти почали стріляти у повітря, щоб розігнати кількатисячний натовп мирних мешканців.

Мітингувальникам навіть вдалося прогнати з центру Херсона бронетранспортер.

Водночас херсонці масово спостерігають, що російські окупанти почали масово вивозити за межі міста своїх військових. Вони залишають підготовлені позиції, на їхнє місце заїжджають інші російські підрозділи – спеціального загону швидкого реагування російської нацгвардії, яка не приймає участі у військових операціях.

Не виключено, що їх готують для вчинення нових провокацій проти мирного населення в Херсоні, а також для організації нових російських вистав про “радісну зустріч “руського миру” на українському півдні”. Тож, херсонця варто не втрачати пильність.

Нагадаємо, що напередодні, 4 березня в Херсоні люди вийшли протестувати проти фейкової гуманітарної допомоги Путіна.

А 3 березня до Херсона масово звозили автобуси з людьми для штучно організованого мітингу “за Росію”.

Світлини з соцмереж

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я