Окупанти не пропускають до людей машини з хлібом.

Російські військові розграбували всі магазині в Тягинці Бериславського району.

– 28 лютого вони вичистили два магазини, а сьогодні “добили” решту. Повністю рознесли місцеву агрофірму “Прогрес”, кафе. Все. Незадовго до цього місцевим мешканцям встигли відпустити хоч якісь продукти, – розповіла “Новому дню” жителька Тягинки.

Останні дні на трасі через Тягинку, Токарівку, Дар’ївку місцеві спостерігали величезну кількість ворожої техніки, що сунула на Херсон.

– Вночі вони стояли у нас на вулицях, на городах. А вдень вирушили далі. 1 березня з 14:00 і до пізнього вечора стоїть гул на трасі: окупанти все сунуть і сунуть на Херсон, – розповіла “Новому дню” жителька Токарівки Херсонського району.

Як сказала голова Тягинської територіальної громади Раїса Пономаренко, останні дні росіяни місцевих не чіпають. Запаси їжі у селян є, проте хліб не підвозиться. Продукти теж.

– Росіяни не пропускають машину з хлібозаводу до нас. Ми ж, фактично, в облозі. До нас не проїхати ані з боку Херсона, ані з боку Берислава. Жодного “зеленого коридору” у нас нема, – розповіла голова громади.

Нагадаємо, що 26 лютого російські окупанти розстріляли кілька легкових машин цивільних. Загинуло 2 людини, були важко поранені ще 2.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я