Село Плодове Таврійської територіальної громади Каховського району з самого початку війни залишається без водопостачання та електроенергії. Про це повідомив міський голова Таврійська Микола Різак.

– Також без світла сидить половина Таврійська. Не було електрики в Чорнянці, лише 28 лютого її вдалося відновити, – розповів він.

За словами Миколи Різака, весь день 28 лютого він займався вивезенням тіл до моргу у Каховці. Зокрема, тіла вбитого напередодні чоловіка, який з родиною їхав до своєї матері. Як повідомляв “Новий день” його вбили в районі мосту через Північно-Кримський канал у Таврійську.

– [Російські окупанти в нього] нібито вистрілили через те, що той не зупинився. Його дружина і донька, які перебували в машині, поранені, в реанімації, – сказав Микола Різак.

Як додав міський голова, він з 7 ранку до 18 вечора перебуває на своєму робочому місці.

– Тільки 28 лютого мені подзвонили наш народний депутат Павло Павліш та з обласної ради. Нарешті про нас згадали, що ми тут є, бо з перших годин війни ми залишалися сам на сам з нашою бідою, – додав Микола Різак.

Як повідомили ввечері 28 лютого на офіційній сторінці Херсонської облдержадміністрації у Фейсбуці, без світла і води залишаються Каїрка і Ставки Мирненської громади, п’яту добу нема світла в Маркеєві (Асканія-Нова), нема світла в Новонаталівці (Хрестівка). Багато населених пунктів не мають електроенергії через пошкодження мереж.

Повністю знеструмлене селище Антонівка під Херсоном, нема газу в Олешківській громаді, виникає проблема з заповненням балонного газу в Калинівській, Тягинській та інших негазифікованих громадах області.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я