Ви тут: КРИМ На КПВВ “Чонгар” і “Каланчак” запустили безоплатні автобуси

На КПВВ “Чонгар” і “Каланчак” запустили безоплатні автобуси

Олег Батурін

94

Державному бюджету це обійдеться в 4,2 млн грн.

На КПВВ «Каланчак» та «Чонгар» тепер доступні безоплатні регулярні автобусні перевезення. Про це повідомив голова Херсонської облдержадміністрації Геннадій Лагута.

Автобуси працюватимуть щоденно з 8:00 до 18:00. Але перевозитимуть першочергово осіб з інвалідністю, людей похилого віку, вагітних жінок, громадян із дітьми та інших маломобільних груп.

Автобусне перевезення відбуватиметься в межах підконтрольної уряду території України від КПВВ до адміністративної межі та у зворотному напрямку.

Cпеціальні автобусні перевезення на безоплатній основі для громадян, які перетинають адмінмежу між тимчасово окупованою територією АР Крим та Херсонською областю запущені державним підприємством «Реінтеграція та відновлення», яке належить до сфери управління Мінреінтеграції.

«Зазначимо, що спеціальний транспорт оснащений обладнанням для перевезення пасажирів на інвалідних візках, у салоні мікроавтобусу встановлено електронну панель для інформування населення. Звертаємо увагу, що перевезення відбувається на безоплатній основі», – повідомили в Мінреінтеграції.

Тендер на надання послуги з організації перевезень виграло одеське ТОВ «АС-ТРАНС ЮГ» . Вона має за це отримати з державного бюджету майже 4,2 млн грн.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я