Ви тут: НАШІ ПРОЕКТИ Програма “Правоспроможна громада” у Каховці триває

Програма “Правоспроможна громада” у Каховці триває

Ольга Радіонова

463

18 січня відбулося засідання робочої групи по розробці місцевої програми розширення правових можливостей жителів Каховської громади.

Обговорювали драфт документу, трохи сперечалися, доповнювали та мріяли. В намірах завершити основну роботу до кінця січня. Дякую усім учасникам, що знайшли час та активно долучилися до процесу.

Та окрема дяка міському центру соціальних служб Каховської міської ради, що згодні взяти на себе таку велику відповідальність в координації реалізації програми.

А 20 січня на засіданні спільних депутатських комісій Каховської міської ради ми ознайомили депутатів про хід реалізації проекту по розробці та запуску місцевої програми розширення правових можливостей жителів громади в рамках програми “Правоспроможна громада”.

Також у Каховській міській раді в рамках проєкту відкрито інфо-фото зону “Еко-система доступу до правосуддя Каховської міської територіальної громади”. Тож, наша адвокаційна кампанія по прийняттю місцевої програми розширення правових можливостей стартанула!

Проєкт реалізується ініціативної групою Фонд розвитку Каховської громади, Каховський місцевий центр з надання БВПД, Міський центр соціальних служб Каховської міської ради, Медіаклуб Європростір / Mediaclub Europrostir, ЦЕНТР Надання Адміністративних Послуг м.КАХОВКА в рамках Програма Правоспроможна громада за підтримки Міжнародний фонд “Відродження”, Мережа правового розвитку, Українська фундація правової допомоги та Координаційний центр з надання правової допомоги.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я