Ви тут: КРИМ Пункти експрес-тестування і вакцинації на КПВВ на адмінмежі з Кримом на свята...

Пункти експрес-тестування і вакцинації на КПВВ на адмінмежі з Кримом на свята не працюватимуть

Сергій Петренко

127

Експрес-тестування буде доступне в Генічеській та Каланчацькій лікарнях.

У новорічні та різдвяні свята пункти вакцинації від COVID-19 і пункти експрес-тестування у КПВВ на адмінмежі з тимчасово окупованим Кримом не працюватимуть.

Про це повідомила представниця Уповноваженого Верховної Ради України з дотримання прав жителів АР Крим та м. Севастополя Ірина Верігіна під час онлайн-конференції, організованої медіацентром ІРС-Генічеськ. 

За її словами, пункти експрес-тестування та пункти вакцинації на КПВВ на адмінмежі з Кримом не працюватимуть 1, 2 та 7 січня 2022 року. Водночас експрес-тестування можна буде пройти у лікарнях Генічеська (Генічеський район) або Каланчака (Скадовський район).

ЦНАПи на КПВВ «Каланчак» і КПВВ «Чонгар» не працюватимуть 1, 2 та 3 та 7 числа. При цьому 6 січня вони працюватимуть у режимі скороченого робочого дня.

Разом з тим, начальник пресслужби Херсонського прикордонного загону Іван Шевцов сказав, що самі КПВВ “Каланчак” та КПВВ “Чонгар” працюватимуть у штатному режимі, жодних змін поки не передбачається.

Нагадаємо, що жителям АР Крим зараз не потрібно проходити самоізоляцію або встановлювати додаток «Дій вдома» після перетину адмінмежі з півостровом. Таке рішення ухвалене українським урядом.

Інформацію щодо змін у перетині адмінмежі підтвердив і міністр охорони здоров’я України Віктор Ляшко.

«Скасували вимогу щодо самоізоляції для українців, які в’їжджають в Україну через КПВВ з тимчасово окупованих територій», – написав він у Фейсбуці.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я