Фестиваль відбудеться у вересні в Щасливцевому.

Організатори найстарішого джазового фестивалю України вирішили наступний “Koktebel Jazz Festival” знову провести на Арабатській Стрілці.

“Друзі, дуже дякуємо всім тим, хто був з нами в ці шалені дні в Щасливцевому! А також тим хто зігрівав нас теплом своєї уваги на відстані! Раді анонсувати, що у 2022 році фестиваль повернеться до звичного формату декількох сцен біля самого моря, але в дуже теплій і затишній локації на Арабатці з великим вибором варіантів поселення на різний смак, включно з кемпінгом. Просто зараз вже домовляємося про участь декількох дуже цікавих міжнародних хедлайнерів”, – йдеться в повідомленні пресслужби фестивалю.

Також озвучені й дати проведення наступного “Koktebel Jazz Festival” — 7-10 вересня.

Після вимушеного переїзду з тимчасово окупованого Криму Koktebel Jazz Festival 5 разів проходив на Чорному морі під Одесою. У 2019 році в полегшеному форматі його провели в арт-резиденції в Києві на Трухановому острові. Після того оргкомітет фестивалю здійснив творчу експедицію для вивчення нових можливих локацій для його проведення. Члени оргкомітету побували в Херсоні, Бердянську, Коблевому, але зрештою зупинили свій вибір на Херсонщині. У 2020 році “Koktebel Jazz Festival” збирались провести у Скадовську, але через карантинні обмеження фестиваль узагалі скасували.

Зрештою, його організатори зупинились на Щасливцевому на Арабатській Стрілці. Вперше фестиваль тут провели в цьому році на початку вересня.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я