Маріонетки Кремля надумали створити те, що в Україні завжди існувало.

Призначені Москвою так звані “керманичі” російської окупаційної влади в Донецьку і Луганську Денис Пушилін та Леонід Пасечник зустрілись і домовились про “створення єдиного економічного простору” між тимчасово окупованими українськими регіонами.

Сторони висловлюють свою рішучість зміцнювати і розвивати економічну взаємодію з ключових двосторонніх питань, передусім шляхом створення єдиного економічного простору“, – йдеться в повідомленні на сайті “керівника” окупаційної організації “ЛНР”.

Як повідомляє Донецьке агентство новин, найближчим часом сторони планують підписати також так званий договір про єдиний митний простір.

“Єдиний економічний та митний простір зніме обмеження на переміщення громадян, продукції та фінансів між республіками, стане запорукою прискорення їхнього розвитку”, – йдеться в тексті спільної декларації Пушиліна та Пасечника.

До війни на Донбасі і створення самопроголошених республік між Донецькою та Луганською областями не існувало жодних торгових чи гуманітарних бар’єрів. Коли ж бойовики за підтримки Росії створили власні утворення, то встановили на межах підконтрольних собі районів областей прикордонні та митні пункти.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я