Місія клубу — Крим є і залишається невід’ємною частиною України.

Перед початком нового ігрового сезону сімферопольська команда “Таврія” отримала нову форму. Вона виконана в традиційних кольорах клубу – синій, червоний, білий. А з зовнішнього боку на спині прописане гасло: “Крим – це Україна!”.


“Сьогодні ми не граємо за трофеї, ми граємо за щось значно більше. Адже, місія клубу символізує не тільки спортивну гру, а й той факт, що Крим є і залишається невіддільною частиною України”, – йдеться в повідомленні на офіційному сайті “Таврії”.

Нагадаємо, що в вересні 2020 року клуб перебазувався з Берислава до Мар’янівки Тавричанської сільської громади Каховського району. Новим президентом клубу став Едуард Репілевський, а віце-президентом — Данило Репілевський.

Після тимчасової окупації Криму Росією президент Федерації футболу України Андрій Павелко оголосив про початок відродження “Таврії” на Херсонщині. Також він повідомив про те, що карта України з Кримом буде на формі всіх гравців і суддів у сезоні 2021-2022 рр.

Як відомо, 6 червня Україна презентувала нову форму, в якій національна збірна грала під час Чемпіонату Європи з футболу – на ній є обрис карти України, включно з Кримом та написи “Слава Україні” і “Героям слава”. Форму з такими елементами затвердила УЄФА. Це викликало істерику з боку Росії, яка зажадала прибрати патріотичні українські гасла з української форми.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я