Перевізники запевняють, що всі діючі автобусні маршрути виконуватимуться й під час закриття мосту у Таврійську.

Приміські рейси — з пересадкою, внутрішньообласні та міжобласні — в об’їзд. За такою схемою курсуватимуть автобуси на час перекриття на реконструкцію мосту через Північно-Кримський канал у Таврійську на трасі Р-47 Херсон — Нова Каховка — Генічеськ.

Як доїхати до Херсона або Одеси?

За словами перевізників, вони виконуватимуть усі діючі автобусні маршрути, які зв’язують Каховку, Горностаївку, Генічеськ та інші навколишні населені пункти з Херсоном.

Усі ці рейси виконуватимуться в об’їзд через Каховку, Коробки, Цукури, Нову Каховку. Через це відстань між Каховкою і Новою Каховкою збільшиться на 17-20 км або на додаткові 20 хвилин. Проте всі автобуси відправлятимуться за своїм звичним графіком. Це ж стосується наших рейсів Каховка — Одеса, Каховка — Харків. Єдине, що зміниться: автобус Каховка — Київ — Львів відправлятиметься на півгодини раніше, – повідомив директор ТОВ “Каховське АТП-16506” Володимир Литвиненко.

Він запевнив, що вимушений об’їзд не вплине на вартість квитків для пасажирів.

Поки складно сказати, як це позначиться на економіці нашого підприємства. Сподіваюсь, що додаткові витрати вдасться перекрити завдяки пасажиропотоку. Поки ж ціни залишаються на старому рівні, – пояснив Володимир Литвиненко.

Як доїхати з Каховки і Таврійська до Нової Каховки?

Що ж стосується більш жвавих приміських рейсів, то тут без пересадки пасажирам ніяк не обійтись. А місцеві перевізники вже внесли тимчасові зміни до розкладів руху автобусів.

За інформацією відділу галузей економіки Новокаховської міськради, перевезення пасажирів на приміських маршрутах здійснюватимуться окремо з обох сторін мосту через Північно-Кримський канал.

«На кожному маршруті будуть залучені по 1 автобусу з обох сторін моста. Для переходу пасажирів організований окремий тимчасовий пішохідний перехід через канал. Виїхавши з міста одним автобусом із вказаних маршрутів та перейшовши міст, пасажири матимуть змогу доїхати до місця призначення іншим автобусом цього ж маршруту»,йдеться в повідомленні.

За такою схемою курсуватимуть автобуси №2 “Ринок — Рефрижераторне депо”, №15 “Мікрорайон “Східний” — мікрорайон “Сокіл”, а також Каховка — Нова Каховка.

В разі необхідності перевізники обіцяють вносити корективи в графік руху автобусів. Свої зауваження і пропозиції можна залишати за телефонами (05549)5-18-33 або 066 721 10 14.

Телефон для довідок Каховського АТП-16506 (диспетчерська) — 050 494 95 21.

Нагадаємо, що завершити реконструкцію мосту і відновити рух транспорту обіцяють до кінця 2021 року.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я