Слова вдячності розмістили на сіті-лайтах.

“Дякуємо каховським медикам” – такі звернення з фотографіями місцевих лікарів з’явились на вуличних сіті-лайтах у Каховці 28 січня.

“Робота медичного працівника, як і військового, стала особливо небезпечною, адже виконуючи свій професійний обов’язок, лікарі теж потрапляють під удар. Сказати “дякую” – це найменше, що ми можемо зробити для людей, які кожного дня ризикують власним життям заради здоров’я каховчан”, – так про це нововведення повідомила на своїй офіційній сторінці у Фейсбуці Каховська міськрада.

Коли ми розмірковували, як можна використовувати встановлені торік сіті-лайти, то вирішили розмістити на них фотографії наших лікарів і написати їм слова подяки. У майбутньому є плани таким же чином подякувати нашим комунальникам і, можливо, педагогам, – прокоментувала начальниця управління культури та туризму міськради Анна Садова.

Депутати міськради запропонували також розміщувати на сіті-лайтах світлини видатних жителів міста та представників інших професій.

Нагадаємо, що ці сіті-лайти придбали торік коштом міського бюджету. За минулої влади Каховки їх використовували для передвиборчої кампанії самих чиновників.

Фото: Каховська міськрада.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я