Вперше премії в міськраді виплатили мало не всім співробітникам, а не лише “любимчикам”, як було раніше.

Майже 11,6 тис. грн за неповний листопад і майже 40 тис. грн за грудень. Таку зарплату за перші місяці роботи на новій для себе посаді міського голови Каховки отримав Віталій Немерець. У грудні, крім окладу і обов’язкових доплат та надбавок його зарплата включала 7,7 тис. грн основної і 10 тис. грн додаткової премії. Про це йдеться у відповіді Немерця на наш інформаційний запит.

Водночас у своїй декларації кандидата на посаду міського голови він вказав, що за весь 2019 рік мав лише один вид доходу — пенсію розміром 120 тис. грн.

Попередній міський голова Андрій Дяченко протягом 2020 року не отримував додаткової премії. Його зарплата складала переважно 23-26 тис. грн/міс. Щоправда, в листопаді, після свого програшу на місцевих виборах, Дяченко отримав 107,8 тис. грн, левову частку яких — майже 90 тис. грн — складали відпускні.

Зарплата заступників міського голови в грудні становила: у Івана Орєхова – 29,2 тис. грн, у Галини Лобунько — майже 31,5 тис. грн. Заступниця Галина Гондарева на своїй посаді не заробила жодної копійки. Так само як і перший заступник міського голови Каховки Руслан Романенко: він пояснив, що зарплату отримував в якомусь іншому місці. Але скільки саме, пригадати не зміг.

Найбільшу ж додаткову премію в грудні виплатили керуючому справами виконкому міськради Віталію Чернявському — 15 тис. грн. Про це йдеться у протоколі засідання комісії з преміювання працівників апарату виконкому та інших виконавчих органів ради за грудень 2020 року.

Натомість вперше за кілька років додаткові премії виплатили мало не всім співробітникам міськради, а не лише “любимчикам” екс-мера, як було прийнято раніше.

Нагадаємо, що востаннє оклади в органах місцевого самоврядування підвищили з 12 червня 2020 року.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я