Розкішні виплати міськрада призначила їм у вересні 2018 року.

Епоха захмарних премій у Каховці поступово відходить у минуле. 22 грудня міськрада скасувала затверджений у 2016 році Порядок виплати винагороди державним реєстраторам юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень. Також міськрада скасувала своє рішення від 27 вересня 2018 року, яким державним реєстраторам встановили щедрі виплати.

Завдяки вказаному рішенню чиновники відділу державної реєстрації отримували, фактично, потрійну премію щомісяця. Через це начальник відділу Володимир Колушкін за останні роки став найбільш високооплачуваним посадовцем Каховської міськради. Зокрема, загальний розмір виплачених йому премій нерідко перевищував 20 тис. грн/міс — без урахування окладу, надбавок, відпускних та інших обов’язкових виплат.

Володимир Колушкін

Цікаво, що за такий щедрий подарунок за рахунок платників податків проголосували тоді депутати від різних партій, включаючи “Батьківщину”, “ОПЗЖ” і “Самопоміч”. Зокрема, Руслан Романенко, який зараз є першим заступником міського голови Каховки.

Ми поцікавились у наших колег із інших міст. Виявилось, що таких шалених винагород їхні державні реєстратори не отримують. Нема їх, приміром, у Новій Каховці. Вони не дозволяють собі такої розкоші. Тому я ініціювала це питання і воно вже отримало погодження у профспілкового комітету нашого виконкому, – прокоментувала секретар Каховської міськради Ірина Гончарова.

Нагадаємо, що в останні роки в Каховці наближені до екс-міського голови Андрія Дяченка чиновники отримували щедрі премії, які доходили до 60 тис. грн на місяць. Аби мати гроші на такі винагороди керівництво міста примушувало підлеглих, а також вчителів і працівників закладів культури масово писати заяви на відпустки за власний рахунок і незаконно оголошувало їм догани.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я