Пояснювати причини цього рішення міський голова Андрій Дяченко не захотів.

Не подовжувати договір оренди з дитячим спортивно-екологічним клубом «Зевс» 7 вересня вирішив виконавчий комітет Каховської міськради. Приміщення, в якому займались діти, загальною площею 170 кв м, передадуть в оренду через аукціон.

Про таке рішення засновник клубу Андрій Пенізов дізнався випадково. На засідання виконкому його не запрошували, до того ж самі ці засідання в останні півроку в місті проводяться тоді, коли заманеться, всупереч затверджуваним міським головою Андрієм Дяченком календарним планам. Як зізналась автору цих рядків членкиня виконкому, начальниця відділу організаційно-кадрової роботи, інформаційної політики та взаємодії з громадськістю міськради Оксана Мігас, навіть вона не знає, коли її керівництво може надумати проводити ці засідання. Мовляв, їй про це ніхто не повідомляє.

Аби дізнатися про відмову в продовженні договору оренди з «Зевсом» Андрій Пенізов подав заяву на виступ під час сесії міськради 8 вересня. Проте, коли до нього дійшла черга Андрій Дяченко пояснювати нічого не захотів, швиденько закрив пленарне засідання і кудись побіг.

– Наш клуб існує з 1996 року. Всі ці роки міськрада визнавала нас соціально важливою організацією і без проблем надавала в оренду приміщення для занять спортом. Тим більше, що з 40 наших постійних вихованців близько 10 відносяться до соціально незахищеної групи. Однак Дяченко не захотів зі мною навіть розмовляти і пояснювати, чому ми встали йому впоперек горла, – сказав Андрій Пенізов.

Засновник клубу «Зевс» попросив депутатів відмінити рішення виконкому. Проте домогтися цього йому навряд чи вдасться: більшість депутатського корпусу нині мовчки голосує за всі запропоновані міським головою проєкти рішень, іноді навіть не дивлячись, що в них узагалі написано.

1 коментар

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я