Ви тут: Новини На колишню дитячу поліклініку в Каховці знайшовся покупець

На колишню дитячу поліклініку в Каховці знайшовся покупець

Олег Батурін

1242

Він заплатить за неї майже вдвічі менше, ніж передбачалось на першому аукціоні.

Завершився аукціон з продажу двоповерхової будівлі колишньої дитячої поліклініки в центрі Каховки. Його переможцем виявилось приватне підприємство «Восток-Агро» з Чорноморівки Каховського району. Покупець погодився сплатити за будівлю 3,5 млн грн з ПДВ. Початкова ж ціна продажу об’єкта на першому аукціоні була майже 6 млн грн.

Власником ПП «Восток-Агро» є В’ячеслав Панков, про якого у 2017-2018 роках неодноразово повідомляла облдержадміністрація. Тоді це підприємство запустило нові зрошувальні системи спочатку в Костогризівській, а згодом і в Роздольненській сільраді. За інформацією пресслужби Херсонської ОДА, реалізація цих проєктів стала можливою завдяки підтримки тодішнього народного депутата України Сергія Хланя і голови ОДА Андрія Гордєєва.

В’ячеслав Панков у центрі

Нагадаємо, що колишню дитячу поліклініку планували продати під магазин, мінімаркет, аптеку, перукарню, лікарняний або фізкультурно-оздоровчий заклад.

29 квітня Каховська райрада продала триповерхову адміністративну будівлю на вул. Ярослава Мудрого, 18, де колись розміщувалась райдержадміністрація. За 2,5 млн. грн., не враховуючи ПДВ, її викупило місцеве ТОВ «Геліос-1». А раніше з аукціону продали двоповерхову будівлю, де колись розміщувалась редакція газети «Каховська зоря».

В цьому році Каховська райрада виставила на продаж усі непотрібні їй будівлі і приміщення, які є спільною власністю територіальних громад району. Натомість Каховська міськрада не ініціювала питання передачі цих об’єктів у власність громади міста.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я