Директор Каховської приватної автошколи Товариства сприяння обороні України Володимир Петренко поставив під сумнів правомірність видачі медичних довідок лікарями і “встановив” “діагноз” колишньому міському голові Каховки.

Під сумнів надану одним із курсантів Каховської приватної автошколи ТСОУ медичну довідку для проходження навчання на керування легковим автомобілем публічно поставив директор закладу Володимир Петренко.

16 червня в приміщенні автошколи під час зустрічі з колишніми і нинішніми курсантами в присутності журналістів каховських та херсонських медіа Володимир Петренко заявив, звертаючись до одного з учнів: У самого инспектора, принимавшего у вас экзамен появились сомнения о прохождении вами медицинского осмотра. А они имеют право повторно вас отправить на досмотр медицинский. Тут еще вопрос как вы прошли медицинскую комиссию”.

Як розповів нам цей учень, він проходив медогляд у Новокаховському медичному центрі “Богдан”. Оскільки директор Каховської автошколи поставив під сумнів правомірність надану медцентром медичну довідку, ми звернулись за поясненнями до його директорки Ірени Лепень.

– Правомірність видачі медичних довідок підтверджена експертами, які видавали нам ліцензію Міністерства охорони здоров’я України. Інспектори або директори будь-яких автошкіл чи сервісних центрів МВС України не мають повноважень та жодних законних підстав піддавати сумніву наші довідки та сам факт проходження медичних комісій в нашому центрі. А за подібні припущення у нас з’являється прецендент подати до суду на таких керівників на захист ділової репутації. Бо офіційні особи мають діяти лише в законний спосіб. Медкомісія з видачі довідок для проходження навчання водіям в центрі “Богдан” працює вже 15 років. Досі ми не мали жодних зауважень з боку компетентних органів, – запевнила Ірена Лепень.

Втім, директор автошколи явно перебрав на себе абсолютно невластиві йому функції. Під час згадуваної зустрічі Володимир Петренко також заявив наступне: “Мы всю жизнь судимся с властью. Власть сколько существует, хочет забрать наше здание. Александр Карасевич такой был, мэр города – умственно отсталый. Многие знают, что я о нем думаю”.

На яких підставах Володимир Петренко дає оцінки діям медиків, принижує інших і ставить доволі сумнівні “діагнози” колишнім посадовцям на зустрічі в автошколі він пояснювати не став. Проте бажаючі навчитися керуванню автомобілем тепер повинні задуматись — чи варто їм обирати  для навчання цей заклад. Бо з одного боку може статися, що як безумовно висококласні медичні експерти співробітники автошколи навряд чи здатні дати якісні знання з абсолютно протилежного профілю своїм клієнтам (це, до речі, визнав і сам директор автошколи. За словами Володимира Петренка, “практические экзамены очень сложно сдать. Их сдают единицы [курсантов]”.

А з іншого не виключено, що з часом співробітники автошколи дадуть вам таку оцінку або “діагноз”, який ви навіть у страшному сні собі не могли уявити.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я