ГО “Медіа клуб громадсього діалогу “Європростір” вирішив вдруге спробувати долучитися до бюджету участі, започаткованому Каховською міською радою і зробити свій внесок у місто.

Ми звернули увагу на те, що в місті вже почали з’являтися гарні місця для відпочинку, занять спортом, для тренувань, сучасні дитячі майданчики. Проте досі Каховці бракує публічних місць (різноманітні кафе, ресторани, генделики до уваги не беремо!), де одночасно могли б збиратись люди з різними або спільними інтересами, проводити разом час, влаштовувати обговорення, літературні читання, аматорські пісенні конкурси, кіноперегляди, невеличкі змагання і безліч інших заходів до душі.

Ми пропонуємо облаштувати досить занедбаний майданчик на Набережній, облаштувати його лавочками і створити тематичні міні-сектори. Наявність такого простору дозволить зробити місто ще кращим і затишним для каховчан та додасть йому туристичної привабливості.

Якщо вам до вподоби наша ідея – просимо віддати за неї свій голос за посиланням.

Також ми пропонуємо інший проект – “Каховка запрошує”, що передбачає виготовлення першої туристичної карти міста у вигляді безоплатних картів-буклетів, а також виготовлення і встановлення великої туристичної карти міста на території Каховської автостанції або в центральній частині міста та виготовлення і встановлення туристичних вказівників у Каховці (в т.ч. на Свєтлово), причому до обговорення цього будуть залучені всі бажаючі. Подивитися детальніше проект і віддати за нього свій голос можна за посиланням.

Дякуємо всім, хто нас підтримав!

P. S. Підтримати нас можуть лише жителі міста Каховка. Голосування відкрите до 30 квітня 2018 року включно.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я