IMI та Rory Peck Trust оголошують набір на тренінг з психологічної, фізичної на цифрової безпеки для журналістів-фрілансерів в Україні

1062

IMI та Rory Peck Trust оголошують набір на 5-денний тренінг з відповідальної та безпечної журналістики для українських журналістів-фрілансерів, який відбудеться 18-22 квітня 2018 року в Києві.

До участі запрошуються позаштатні журналісти, фотографи, оператори, які працювали під час подій на Майдані, в Криму та на сході України, а також фрілансери, які працюють над чутливими темами, пов’язаними з ризиками та травматичними подіями.

Під час тренінгу будуть розглянуті наступні теми:

Травма, особиста безпека та відповідальна журналістика

Тренери, Dart Center з журналістики та травми Колумбійського університету: Анжеліна Фуско та Джана Джавахішвілі. Анжеліна є незалежною тренеркою та консультанткою, яка має більш ніж 30-річний досвід роботи в BBC. Джана є клінічним психологом, яка має широкий досвід у сфері дослідження травми та терапії – в тому числі у сфері трансформування конфлікту для миротворчого процесу в Грузії та Південному Кавказі.

Оцінка ризиків

Тренер: Кріс Коб-Сміт є експертом та консультантом з безпеки та логістики з досвідом роботи в багатьох зонах конфлікту у світі, він приєднався до BBC у 2000.

Цифрова безпека

Тренер: Максим Луночкін працює IT-спеціалістом ГС “Українська Гельсінська спілка з прав людини” понад 8 років, а також є ко-ініціатором громадської організації “Лабораторія цифрової безпеки”, що була створена з метою об’єднати зусилля в допомозі громадським організаціям та активістам знизити ризики та можливі наслідки загроз у цифровому світі.

Заявки приймаються від журналістів-фрілансерів в Україні, які мають українське громадянство, живуть в Україні, працюють як фрілансери і мають можливість бути присутніми під час всього тренінгу з 18 по 22 квітня 2018 року.

Організатори забезпечують проживання та харчування учасників, компенсують витрати на проїзд за наявності квитків.

Останній термін подання заявок на семінар – 25 березня 2017 року о 23:59.

Форма для подання заявки за посиланням.

У разі питань або складностей повідомляйте irynazemlyana@gmail.com.

Кількість місць обмежена.

Це другий тренінг у рамках проекту за фінансової підтримки від Фонду демократії ООН, який реалізується у партнерстві з британським фондом Rory Peck Trust  та Інститутом масової інформації. Цей дворічний проект розрахований на підтримку журналістів-фрілансерів в Україні шляхом надання їм навичок і знань для безпечної і професійної роботи, щоб вони і надалі робили свій неоціненний внесок в інформування громадянського суспільства.

У партнерстві з:

За підтримки:

джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я