Що обирають жінки: отримати букет квітів раз на рік з коробкою цукерок і пляшкою дешевого шампанського або мати достойну зарплатню, можливість самостійно приймати рішення і мати впевненість у своїй безпеці?

З такими питаннями ми звернулись до жительок і жителів Нової Каховки під час акції “Обери свій подарунок”, організованої до Міжнародного дня боротьби за права жінок 8 березня на площі біля супермаркету “ТОР-БА” (колишній універмаг).

 

світлина: Олег Батурін

світлина: Олег Батурін

Учасниці і учасники акції дізналися, скільки жінок в Україні страждає від домашнього насилля? Почули, наскільки саме зарплатня українських жінок є меншою ніж у українських чоловіків. А також дізналися, чому необхідна ратифікація Стамбульської конвенції для захисту від домашнього насильства і насильства щодо жінок в Україні.

Про підсумки акції у Новій Каховці і Каховці ділиться враженнями Світлана Ботченко:

ГО “Європростір” щиро дякує за підтримку партнерам із Запорізького обласного благодійного фонду “Гендер Зед” та координаторці проекту “Комплексний підхід до вирішення проблеми насильства щодо жінок та дівчат в Україні”, що діє на базі Новокаховського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Оксані Михайленко.

 

 

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я