Яким чином краще організувати процес стратегічного планування? Які є особливості стратегічного планування великих та малих громадських організацій. Що є запорукою вдалої реалізації стратегії? І як знайти відповіді на ці питання нам допоможе досвід мореплавця Христофора Колумба?

світлина: ІРРП

Отримати навички аналізу зовнішнього середовища і можливостей організації, формулювання стратегічних цілей і завдань, без яких неможливий її розвиток представник ГО “Медіа клуб громадського діалогу “Європростір” мав можливість на тренінгу зі стратегічного планування, який відбувся у Києві. Отримані навички найближчим часом будуть втілюватися членами нашої команди. А питання нашого стратегічного плану вже включено до порядку денного загальних зборів ГО “Європростір”, що заплановані на 28 лютого.

 

світлина: ІРРП

Тренерами цього заходу були Олег Хоменок– старший радник з питань медіа Internews та Ірина Негрєєва – незалежна консультантка та тренерка з управління проектами, моніторингу та оцінки. А гостьовими спікерами стали Андрій Кулаков директор з програмної діяльності, Internews Ukraine, Олександра Бакланова – консультантка зі стратегічного розвитку та управління змінами, керівна партнерка компанії pro.mova та Наталя Євченко – координаторка проекту “Посилення коаліції РПР”, заступниця директора Центру демократії та верховенства права.

світлина: ІРРП

Тренінг відбувся у рамках проекту Інституту розвитку регіональної преси для регіональних центрів розслідувальної журналістики, що беруть участь у проекті за підтримки програми “МАТРА” Посольства Королівства Нідерланди.

світлина: ІРРП

Нагадаємо, що ГО “Медіа клуб громадського діалогу “Європростір” увійшла до числа 15 журналістських організацій, які стали учасниками унікального проекту ІРРП. Цей проект спрямований на підвищення життєздатності, ефективності та досягнення стабільного розвитку організацій-учасників.

 

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я