Тетяна Бурлай з Херсона під час тимчасової окупації працювала на ворога так званою головною спеціалісткою відділу розвитку об’єктів права комунальної власності незаконно створеного російськими загарбниками “департамента инфрастуктуры и транспорта” Херсонської області.

Про це повідомляє Європростір.

Херсонський міський суд встановив, що Бурлай Тетяна Олексіївна встигла попрацювати на цій “посаді” з серпня по жовтень 2022 року.

Жінка приймала заяви і пропозиції від людей про роботу громадського транспорту, маршрутів їх руху, відповідала на ці звернення, складала та публікувала графіки руху громадського транспорту в Херсоні.

Свою вину в колабораційній діяльності Тетяна Бурлай визнала повністю.

Прізвище, ім’я, по-батькові і навіть місце народження жінки повністю співпадають з даними Бурлай Тетяни Олексіївни, яка працювала на окупантів секретарем незаконної виїзної виборчої комісії з проведення так званого референдуму у вересні 2022 року з “приєднання” Херсонщини до РФ.

джерело: myrotvorets.center

56-річна Тетяна Бурлай народилася в місті Бунге Єнакієвської міської громади Донецької області.

Проте у вироку суду взагалі не згадується участь Бурлай в організації незаконного референдуму. За цей злочин жінці світить до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Винесений вирок Тетяні Бурлай за роботу на окупантів – позбавлення права обіймати посади в органах державної влади, державного управління, місцевого самоврядування та займатися діяльністю, які пов’язані із наданням публічних послуг, строком на 10 років без конфіскації майна.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я