43-річний Юхненко Юрій Григорович з Херсона добровільно перейшов на бік ворога і працює начальником “управления по социальным вопросам” окупаційної адміністрації Каховки.

Юрій Юхненко (в центрі) і його гарем. Фото: соцмережі

В його підпорядкуванні перебувають: “заведующий управлением, специалист по социальной работе, социальный работник, психолог, руководитель кружка, администратор, техник”.

Крім того, Юхненко працював на ворога головою так званого комітету у громадській організації малого та середнього підприємництва “Опора Росії”. Також він спільно з бандитом Віталієм Єфіменком і іншими колаборантами відновлював потворні совєцькі пам’ятники в окупованій Каховці і підтримував так звану “Федерацію боксу Херсонщини”.

Юрій Юхненко, ліворуч

За скоєний злочин Юрію Юхненку заочно повідомлено підозру за ч. 5 ст. 111-1 КК України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з конфіскацією майна.

Судячи з соцмереж Юхненка він любить полювати. Також він балотувався до Херсонської міської ради від партії “Наш край”.

Юхненко живе з двома сестрами-близнючками.

Наприкінці липня 2023 року Нацполіція повідомила Юрію Юхненку про підозру в привласненні, розтраті майна або заволодінні ним шляхом зловживання службовим становищем. За це він може сісти за ґрати на строк до 12 років.

Доповнення. В 2013 році Юрій Юхненко був причетний до афери з ДП “Ізмаїльський морський торговельний порт”. Останнє за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ “Весус” на  постачання мазуту на 1,72 мільйона гривень., які зрештою “розпилили” за участі засновника “Весуса” Юрія Юхненка.

Юрій Юхненко як підприємець у 2012 році виграв тендер на постачання запчастин Маріупольському порту на 2,24 млн гривень.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я