Користуватися послугами цього інтернет провайдера небезпечно.

Власник компанії “Смартнет” з Каховки Максим Штефан співпрацює з російськими окупантами. Про це повідомляють усі наші джерела в тимчасово окупованій Херсонській області.

Компанія “Смартнет” є одним із найбільших інтернет провайдерів у Каховці і навколишніх населених пунктах. Те, що цей провайдер повністю “ліг” під російських виродків свідчить, зокрема, той факт, що користувачі інтернету від “Смартнету” можуть без проблем заходити на всі заблоковані в Україні російські інтернет ресурси. Приміром, ось так відображається головна сторінка міністерства оборони російської федерації, якщо на неї зайти зараз за допомогою інтернету від компанії “Смартнет”:

А ось так відображається та сама сторінка міноборони рф, якщо спробувати на неї зайти за допомогою іншого українського інтернет провайдера:

Тож користуватися послугами компанії “Смартнет” в тимчасово окупованій Каховці зараз небезпечно.

Той факт, що Максим Штефан почав співпрацювати з російськими окупантами, на Херсонщині мало кого дивує. Адже дружина власника компанії “Смартнет” Анастасія Штефан добре відома своїми антиукраїнськими поглядами.

І це не дивно. Адже її батько, Олексій Супрунов – підприємець, любитель військових реконструкцій та радянських танків завжди відкрито заявляв про свою ненависть до України і мріяв, щоб Херсонська область повторила долю Криму, Донецька і Луганська.

Олексій Супрунов називав кримських татар “свино-татарами”, українських військових – “опарышами”, а борців з корумпованими чиновниками — “гнидами”. Не дивно, що під час російського вторгнення до материкової України 24 лютого 2022 року цей підприємець радо вітав окупантів і підтримав геноцид росіян проти українського народу та масові вбивства українців.

16 квітня 2022 року Олексій Супрунов під’їхав до будівлі Каховського військового комісаріату і зняв на ній українські прапори.

Олексій Супрунов приятелював з Володимиром Леонтьєвим – екс-топ-менеджером компанії “Чумак”, екскерівником каховської філії компанії UNIFER, російським колаборантом, любителем наряжатися в військову форму нацистської Німеччини і садистом, який зараз називає себе “військовим комендантом Нової Каховки, Каховки і Таврійська”.

На світлині: Анастасія і Максим Штефани

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я