В ньому хочуть розмістити державні установи.

Виключити з переліку об’єктів комунальної власності Каховки, які підлягають приватизації у 2020 році готель «Таврія» запропонували депутатам міськради місцеві чиновники. Також вони запропонували передати готель з балансу КП «Комунальне транспортне підприємство» «Каховській керуючій компанії».

Щоправда, яка мета цієї передачі з клопотання самих комунальних підприємств до міськради не зрозуміло. Все, чим пояснив таку потребу в. о. директора КП «ККК» Олександр Остапенко – «в зв’язку з виникненням виробничої необхідності».

Тож поки депутати міськради не підтримали цю пропозицію. Та якщо таке рішення вже прийняли на рівні керівництва міста, затвердити його на сесії міської ради є, радше, простою формальністю.

КП «КТП» у своїй діяльності не потребує цього готелю. А ми там будемо розміщувати державні установи. Тому й передаємо будівлю «Каховській керуючій компанії», – пояснила начальниця відділу економіки, комунального майна та землі Каховської міськради Алла Камєнєва.

Першим новим постояльцем готелю вже стало міськрайонне управління Держгеокадастру у Каховському районі та Новій Каховці, яке після продажу Каховською райрадою орендованого протягом багатьох років приміщення ризикувало взагалі залишитись просто неба.  

Згідно проведеної у 2016 році незалежної оцінки, початкова ціна продажу будівлі готелю «Таврія» мала скласти 7,54 мільйони гривень, не враховуючи ПДВ.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я