Госпіталізації вони не потребують.

22 позитивних результати аналізів на COVID-19 зафіксували у Каховці. Про це заявив міський голова Андрій Дяченко.

«Готовимо місто до закриття», – написав він на своїй сторінці у Фейсбуці.

Всі ці люди контактували з 48-річною жінкою, у якої коронавірус підтвердили 26 квітня. Після цього взяли аналізи у всіх, хто з нею контактував – колег з ТОВ «Тройка» та медиків. У 22 із них виявили коронавірус.

За офіційною інформацією Каховської центральної районної лікарні, ці люди є не хворими, а лише носіями COVID-19 – тобто, інфікованими. Нових хворих на коронавірус у місті не виявили.

У ЦРЛ нам розповіли, що стан усіх цих людей задовільний. Проте медики очікують різкого збільшення випадків коронавірусу на початку травня. Вони припускають, що кількість інфікованих тут може зрости до 100, а то й 200.

За словами директора департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації Віктора Короленка, зараз на обстеженні перебуває ще більше 100 зразків лабораторних матеріалів. Їхні результати стануть відомі пізніше.

Перша хвора на коронавірус відвідала богослужіння на Вербну неділю. Це сталось у Каховці, але коли у неї підтвердили COVID-19, обласне керівництво підключило мене, бо міський голова Каховки Андрій Дяченко просто не відповідав на телефонні дзвінки, – розповіла голова Каховської райради Тетяна Тертична.

За словами медиків, хвора відмовилась надавати інформацію про те, з ким вона контактувала.

Зараз жінка перебуває в обласній інфекційній лікарні. Її стан задовільний. Загрози її життю нема, – доповнила директорка Каховської ЦРЛ Олена Мазур.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я