Рішення про дострокове припинення його повноважень вирішили не приймати.

У Новій Каховці звільнили заступника міського голови Віктора Замкового (на світлині праворуч). Про це стало відомо з поданої ним 21 квітня декларації перед звільненням.

Інформацію підтвердив міський голова Володимир Коваленко.

Ми перевели його за заявою на посаду заступника директора комунального підприємства «НК Екосервіс», розуміючи, що у нас буде з наповненням бюджету через пандемію коронавірусу. Тому заповнювати цю посаду ми не будемо. Вона залишатиметься вакантною, – повідомив він.

За словами міського голови, його колишній заступник в «НК Екосервіс» займатиметься забезпеченням підрозділів місцевих військових частин та відповідатиме за комунікацію з усіма старостинськими округами, що входять до Новокаховської ОТГ.

Нова Каховка сьогодні починається з Шилової Балки. Треба робити, щоб усе було однаково. На жаль, останнім часом керованість старостинських округів впала. Узагальненого керівництва не було. Також треба зосередитись на 57-й окремій мотопіхотній бригаді і військовому комісаріаті, який перебуває у нас у неналежному вигляді. Віктор Замковий уже почав цю роботу, – сказав Володимир Коваленко.

Виносити проєкт рішення про дострокове припинення повноважень заступника міського голови на сесію міськраду не планують. Як пояснив міський голова, в цьому нема потреби. Хоча за законом суб’єктом трудових відносин у Замкового є саме міська рада, яка в грудні 2017 року призначила його на цю посаду. Тож і знімати його повинна саме вона.

Згідно декларації про доходи, зарплата Віктора Замкового за перший квартал 2020 року склала 93 569 гривень. Тобто, в середньому як заступник міського голови він отримував біля 31 тис. грн. щомісяця.

До 2017 року Замковий працював заступником директора міського водоканалу.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я