Причиною цього називається коронавірус.

Про відміну проведеного тендеру по реконструкції площі біля міського палацу культури «Меліоратор» заявило каховське КП «Комунальне транспортне підприємство». Причиною скасування називається запровадження в Україні надзвичайної ситуації через коронавірус і необхідність перерозподілу коштів міського бюджету. Про це йдеться в повідомленні на сайті публічних закупівель «Прозорро».

Скасувати результатів відкритих торгів наказав міський голова Каховки Андрій Дяченко:

Тендер по реконструкції площі був проведений 23 березня. В ньому взяли участь 5 учасників. При очікуваній вартості робіт в 8,2 мільйони гривень тендер виграло новокаховське ТОВ «Будівельна компанія «СІМ.». Фірма запропонувала виконати роботи більше ніж на 2 млн. грн. дешевше – за 6 млн. грн. Однак зекономити на цьому громаді поки не вдасться.

Прикметно, що КП «Каховська керуюча компанія» зголосилась провести реконструкцію площі за 8,2 млн. грн.

Компанія «СІМ.» зареєстрована у 2011 році. Раніше вона проводила ремонт колишньої залізничної лікарні у Таврійську, ремонти закладів освіти у Каховці тощо.

26 березня на сесії міськради очільник Каховки Андрій Дяченко анонсував повну відмову від реконструкцій площ, ремонтів доріг, ліфтів, покрівель по всім об’єктам на території міста у 2020 році.

Вочевидь, така ж доля очікує і центральну площу біля районного будинку культури (на світлині). Принаймні, щодо її подальшої долі Андрій Дяченко нічого оптимістичного на сесії теж не повідомив.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я