Власник об’єкту – Каховський завод електрозварювального устаткування – виставив його на торги.

«Легендарний стадіон «Авангард», розташований у центрі мальовничої Каховки», – саме так описує виставлений на аукціон найстаріший спортивний комплекс міста його власник – ПрАТ «Каховський завод електрозварювального устаткування».

Підприємство виставило стадіон разом із земельною ділянкою 1,94 га та комплексом будівель загальною площею 310 кв. м. 5 березня. Початкова ціна продажу складає 25 мільйонів гривень без ПДВ. Сам аукціон відбудеться 7 квітня.

Як розповів директор стадіону Анатолій Харитонов, офіційною датою введення в експлуатацію комплексу вважається 1963 рік.

– Саме тоді були побудовані споруди, які ми на ньому бачимо. Хоча, звісно, стадіон був на цьому місці задовго до 1963 року, – пояснив він.

Нещодавно у ПрАТ «КЗЕЗУ» змінився головний акціонер. За даними сервісу YouControl, власником основного пакету акцій підприємства (61,45%) нині є зареєстроване в 2016 році київське акціонерне товариство «Закритий недиверсифікаційний венчурний корпоративний інвестиційний фонд «Інфраструктурні проєкти».

Як стверджує Анатолій Харитонов, стадіон розташований на землях рекреаційного призначення. Тож побудувати на його місці супермаркет чи якийсь промисловий об’єкт, на його думку, буде непросто.

Фото з сайту «Прозорро. Продажі»

 

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я