16 грудня в міськвиконкомі відбулося засідання молодіжного “круглого столу”. Його тема – “Чотири градуси”, присвячений проблемі зміни клімату й захисту довкілля”. Ініціатором його проведення був голова громадської організації “Медіа клуб громадського діалогу “Європростір” і він же власний кореспондент газети “Новий день” Батурін Олег, який також презентував присутнім XIV-й Мандрівний фестиваль документального кіно про права людини DOCUDAYS.UA.

Перед початком перегляду та обговорення фільмів, члени ініціативної групи “Збережемо нашу історичну спадщину” Базилевич Владислава і Скляр Юрій звітували про реалізацію в 2017 році соціального проекту “Каховка туристична”, з яким вони стали переможцем в грудні 2016 року на міському конкурсі соціальних проектів і програм з молодіжних проблем на 2017 рік. На його реалізацію ініціативна група “Збережемо нашу історичну спадщину” отримала з міського бюджету (за рахунок міської комплексної Програми “Молодь”) 5 тис. грн.

Після звіту, присутні переглянули документальні короткометражні фільми: “Живі і нескорені. Виклики нашого часу” (режисерка Дарія Гірна, Україна), “До скорого“ (режисерка Юлія Кочетова-Набожняк, Україна) та “Алтимир“ (режисерка Кей Ганнаган, США-Болгарія). Після цього присутні взяли участь у обговорені фільмів, ділились своїми думками та пробували найти шляхи з проблемних ситуацій, які трапляються у кожного. Пізніше відбулось (в рамках засідання клубу “Молода сім’я”) перегляд фільму “Dixie Land” (режисер Роман Бондарчук, Україна), в якому йшла розповідь про відомий в Херсонській області дитячий джаз-оркестр “Dixie Land”.

джерело – https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=703974353125462&id=418534618336105

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я