Вітаємо всіх читачів і колег!

Від імені всього колективу ГО “Медіа-клуб громадського діалогу “Європростір” дякуємо за вашу увагу і довіру, яку ми сподіваємося повністю виправдати. З самого початку свого існування ми докладали максимум зусиль для донесення всім зацікавленим і небайдужим читачам (в тому числі представникам влади, міжнародних організацій, громадських об’єднань в Україні та за кордоном) актуальної інформації без політичного контексту. Саме тієї, яка дозволить кожному зробити свій висновок, а не слухати «нашіптування» інших. Ми були сповнені ентузіазму і бажання, проте нам катастрофічно не вистачало «місця», де б нас могли знайти і почути.

На щастя, світ ні без добрих людей і нам підставили своє плече колеги, яким ми за це безмежно вдячні: «ІнформНапалм», «Петро і Мазепа» та інші. Всі вони допомогли нам на початку нашого шляху і підтримали, коли нам це було необхідно.

Відтоді пройшло трохи часу і ми отримали можливість зростати далі, розвиватися, стати сильнішими і захоплювати вас нашими новими роботами і журналістськими розслідуваннями. Незважаючи на це ми щиро сподіваємося на подальшу співпрацю зі старими друзями і запрошуємо для спільної роботи нових друзів. Віримо, що разом ми зможемо досягти нових висот, які залишаються недосяжні для кожного із нас поодинці.

І – ласкаво просимо на офіційний сайт ГО “Европростір”!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я