Вийти з душних стін на вулицю вирішили під час чергового засідання клубу громадського діалогу у Новій Каховці.

Саме засідання складалося з двох частин – зустрічі у форматі спілкування у затишному кафе за чашкою кави, де ми спробували розібратися, чи справді чистота в місті залежать тільки від роботи комунальників, а також була презентована ініціатива місцевих активістів і спільний польсько-український проект “Garna NK” (див. попередній пост).

Наступні після зустрічі кілька годин були проведені в одному з популярних серед новокаховчан місці – поблизу дитячого майданчику в самому центрі міста, в прибережному парку ім. С. Фалдзинського. Саме це місце було обрано для проведення акції “Мапи Нової Каховки: жіноча і чоловіча”. Її метою було провести опитування жителів міста, аби дізнатися: які місця Yової Каховки вони вважають найулюбленішими, і що б порадили побачити туристам. Разом із цим було проведено анкетування новокаховчан з питаннями про історію міста. Загалом протягом 2 годин було опитано біля 50 осіб, а далі ця робота продовжиться у форматі опитування на онлайн-платформі.

Цікаво, що серед опитаних були не лише корінні новокаховчани. В анкетах люди вказували місцями, де провели більшу частину свого життя Каховку, Симферополь, Чорнянку, Харків, Черкаси, Херсон, Ташкент та інші. Самі анкети ще опрацюватимуться і про результати напишемо згодом.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я